Gehaktkruiden zonder zout
Gehaktkruiden zonder zout
Toko´s zijn een prachtige manier om even een andere cultuur binnen te stappen. Een toko staat bekend om de vele flesjes en potjes, zakjes en groenten die we niet zo vaak zien. De supermarkten nemen steeds meer oriëntaalse en mediterraanse producten op in het assortiment maar over het algemeen maar van één merk. Een toko is altijd een belevenis en je kijkt je ogen uit. Vaak is het in eerste instantie vaak zoeken naar bepaalde producten, heb je deze eenmaal vaker gebruikt of gekocht dan kan je variëren in merk en product en pak je ze zo uit het schap. Dat doen we natuurlijk al jaren met de aardappelen en pasta´s, want een bepaalde voorkeur heb je al snel.
Nu kwam ik in een Antwerpse Toko gehaktkruiden zonder zout tegen. Op vele zakjes stond zout vermeld, maar niet op deze variant. Gehaktkruiden komen altijd wel van pas en een gehaktballetje smaakt altijd wel op een doordeweekse dag. En in de zomer een zelfgemaakte hamburger voor op de BBQ.
Deze kruiden kun je altijd lang bewaren en zijn een goed alternatief voor een maaltijd met minder zout. In deze gehaktkruiden zitten de volgende specerijen: peper, koriander, nootmuskaat, gember, piment en karwij. Deze kruiden zijn weer een heel andere mix dan de natriumarme gehaktkruiden van Verstegen.
Al zin in een gehaktbal? Klik hier voor het recept!
Succes met koken, als je met liefde kookt smaakt alles lekker! ♥
4 reacties
[…] Nog meer kruiden zonder zout voor o.a. gehaktballen? Klik hier […]
[…] in een lekkere gehaktbal? Wij hebben deze gemaakt voor jou met kruiden zonder zout van […]
[…] De Rode kool van Hak is te vinden in de dieethoek van de supermarkt, ook kan je deze online bestellen bij ah.nl. De Rode kool van Hak kun je in veel gerechten gebruiken, lekker met wat aardappeltjes en een natriumarme gehaktbal! […]
[…] manier en wel op een Aziatische manier met mie. We maken de eenvoudige gehaktballetjes op smaak met kruiden voor gehakt zonder zout. Deze gehaktballetjes bakken we met de champignons, prei en taugé en serveren we met heerlijke […]