Zalmfilet met brie
Zalmfilet met brie
Hoofdgerecht
< 20 min. bereidingstijd
4 personen
Ingrediënten
4 zalmfilets (à 150 gram)
25 gram ongezouten boter
100 gram roombrie
4 eetlepels fijngehakte peterselie (vers of diepvries van Darégal)
1 dl droge witte wijn
peper
Bereidingswijze
Bestrooi de zalmfilets met peper. Verhit de boter in een koekenpan en bak de zalm aan de roze kant in ca. 2 minuten lichtbruin. Snijd intussen de brie in vier plakken. Keer de zalmfilets en leg de brie erop.
Strooi de peterselie erover en schenk langs de rand van de pan de wijn erbij. Smoor de zalm zonder deksel in 5-6 minuten zachtjes gaar en laat de wijn verdampen.
Tip: Lekker met roerbakken spitskool en gebakken krieltjes.
Dit recept is beschikbaar gesteld door Visrecepten.nl en is aangepast voor NoSalt.nl.
Succes met koken, als je met liefde kookt smaakt alles lekker! ♥