Kipfilet met paddenstoelen
Kipfilet met paddenstoelen
Heerlijke kipfilet uit de pan en daar smaakt een paddestoelensaus uitstekend bij. Niet moeilijk te maken en alle paddestoelen of champignons zijn geschikt.
Kipfilet met paddenstoelen
2 minuten
4 personen
4 halve kipfilets
kipkruiden zonder zout
2 eetlepels olie en 15 g boter of margarine
1 geschilde ui in partjes
1 teentje gepelde en fijngehakte knoflook
250 g gemengde paddenstoelen of champignons in plakjes
1½ dl rode wijn
allesbinder om de saus te binden
peper uit de molen
Bestrooi de kip aan beide zijden met de kruiden.
Verwarm de olie met de boter in de pan.
Bak hierin de kip aan beide zijden goudbruin.
Voeg de ui en de knoflook toe en bak de paddenstoelen mee.
Blus met de wijn en laat dit even inkoken.
Bind eventueel bij en maak op smaak af met peper.
Dit recept is beschikbaar gesteld door Kiprecepten.nl en is aangepast voor NoSalt.nl.
Succes met koken, als je met liefde kookt smaakt alles lekker! ♥