Gevulde Italiaanse bol met rundvlees
Gevulde Italiaanse bol met rundvlees
20 minuten
2 personen
Ingrediënten
250 g runderpoulet (gaar, in fijne blokjes gesneden)
2 Italiaanse bollen
1 eetlepel olijfolie
1 teentje knoflook (fijngesneden)
1 vleestomaat (in fijne blokjes gesneden)
1 bosuitje (in reepjes)
1 theelepel mosterd (grove)
1 theelepel balsamicoazijn
1 eetlepel Parmezaanse kaas
Bereiding
Verwarm de oven voor op 125°C. Snijd het kapje van de broodbollen, pluk het broodkruim eruit en verwarm de iets uitgeholde broodbollen in de oven.
Fruit in de olijfolie de knoflook, bosui en de tomaat. Voeg het vlees toe en bak dit ongeveer 10 minuten op een matig vuur mee. Breng het verder op smaak met de mosterd, azijn en de Parmezaanse kaas.
Vul de broodbollen met het warme vlees en zet het kapje weer op de bol.
Lekker met groene sla.
Dit recept is beschikbaar gesteld door Vlees.nl en is aangepast voor NoSalt.nl.
Succes met koken, als je met liefde kookt smaakt alles lekker! ♥