Asperges met amandelkruimels
Meng wat gehakte amandelen met broodkruimels of paneermeel en je hebt een prachtige kruimels voor over de asperges. Deze amandelkruimels geven een prachtig crunchy effect aan de asperges. Probeer het eens, de smaak zal je verrassen!
Asperges met amandelkruimels
Bijgerecht
2 personen
20 minuten
Ingrediënten
600 g asperges
3 eetlepels paneermeel
15 g amandelen
15 g boter of 1 el olijfolie
versgemalen peper
2 theelepels balsamicoazijn
Bereiding
Kook de asperges in een bodem water in 15 min. beetgaar. Hak de amandelen klein en meng met het broodkruim.
Verwarm de boter en bak hierin de broodkruimels en de amandelkruimels goudbruin. Maak dit mengsel op smaak met peper en de balsamicoazijn. Laat de asperges uitlekken, leg ze op een schaal en strooi de kruimels er over.
Dit recept is beschikbaar gesteld door het Nederlands asperge centrum en is aangepast voor NoSalt.nl.
Succes met koken, als je met liefde kookt smaakt alles lekker! ♥