Chocoladefondue Altijd een feestje!

Chocoladefondue

Chocoladefondue kan altijd wel op tafel, tijdens een romantisch diner, een kinderverjaardag. Maar ook tijdens een lekkere luie zondagsbrunch of als afsluiter tijdens een feestdagen diner of als gezellig nagerecht na een zomers BBQ etentje met familie.

Kortom chocoladefondue kan altijd. Hierbij het recept, we hebben gekozen voor de aardbeien, maar je kan natuurlijk alles dopen in de overheerlijke warme chocoladefondue,

Chocoladefondue

Ingrediënten

300 g chocolade

50-100 ml slagroom (bekijk zelf hoe dik je de chocoladefondue wil hebben)

Optioneel: 2 eetlepels likeur (Grand Marnier, Cognac, Amarula, Tia Maria, Khalua)

Chocoladefondue

Smelt de chocolade au-bain marie.

Roer de slagroom en de likeur erdoor en roer totdat je een egale massa krijgt.

Giet de chocolade massa in een fonduepannetje of in een vuurvast schaaltje op een rechaud of theelichtje.

Serveer met het fruit en ander lekkers.

Chocoladefondue hapjes

Aardbeien

Kersen

Sinaasappel partjes

Mandarijn partjes

Stukjes banaan

Ananas

Mango

Spekjes

Maar ook zelfgebakken speculaasjes kun je heerlijk dopen in de chocoladefondue!

Succes met koken, als je met liefde kookt smaakt alles lekker! ♥

        

Meld je aan voor de nieuwsbrief!



        Waarom?

        Je krijgt in je email box:

            √ Info over zoutarme producten

            √ Zoutarme recepten

            √ Tips en tricks


        Dus schrijf je nu in!