Forel met tijm en tomaat
Forel met tijm en tomaat
We hebben al veel BBQ recepten op de site staan, maar hierbij nog eentje om toe te voegen. Forel is altijd goed verkrijgbaar en ook van smaak een zachte vis die geliefd is bij velen. De tomaatjes in de buikholte houden de forel lekker sappig.
Forel met tijm en tomaat
BBQ gerecht
20 – 30 minuten bereidingstijd
4 personen
Ingrediënten
4 forellen – schoongemaakt
2 trostomaten – in plakken
2 tenen knoflook – in plakjes
8 takjes tijm
2-3 eetlepels olijfolie (met citroenaroma)
Bereiding
Bestrooi de buikholten van de forellen met peper en vul ze met plakken tomaat, knoflook en takjes tijm. Bestrijk de forellen met olijfolie en klem ze in een visrooster. Rooster de forellen 10 cm boven een gloeiende barbecue in 10-15 minuten mooi bruin en gaar, keer ze regelmatig.
Lekker met een aardappel-bonensalade met een mosterdvinaigrette.
Dit recept is beschikbaar gesteld door Visrecepten.nl en is aangepast voor NoSalt.nl.
Succes met koken, als je met liefde kookt smaakt alles lekker! ♥