Roodbaarsfilet met viskruiden zonder zout
Roodbaarsfilet met viskruiden zonder zout
We eten vaak vis die we kennen: de zalm, kabeljauw en forel. Toch zijn er vele lekkere vissen die je toch met gemak een keertje kan proberen klaar te maken. Van bijna elke vis die je koopt is de bereidingstijd niet lang, dus als je een keertje lekker een visje wil eten, kies dan ook een keer voor de roodbaars.
De roodbaars is in de viswinkel en op de markt goed verkrijgbaar. Koop een vers en gezond exemplaar en laat de viswinkel de vis fileren (indien deze niet gefileerd in de vitrine ligt).
De vis heeft een fijne smaak en is een stevige vis en is het hele jaar door goed verkrijgbaar. Dus reden genoeg om deze vis een keer in de pan te bakken met de viskruiden zonder zout.
Hieronder een super makkelijk recept, wat heerlijk smaakt bij wat gebakken aardappeltjes.
Roodbaarsfilet met viskruiden zonder zout
2 personen
Ingrediënten
1 el ongezouten boter
2 roodbaarsfilet van 100-150 gr per filet
Viskruiden zonder zout
Bereidingswijze
Bestrooi de roodbaarsfilet aan beide kanten met de viskruiden zonder zout. Verwarm de ongezouten boter in een koekenpan en bak de roodbaarsfilet per kant zo’n 2-3 minuten. Serveer met verse kruiden en een lekkere tomatensalade.
Succes met koken, als je met liefde kookt smaakt alles lekker! ♥
1 reactie
[…] een lekker visrecept waar we de viskruiden zonder zout gebruiken en een heerlijk gebakken vis op tafel […]